miércoles, 22 de abril de 2020

Un Sant Jordi diferent.

Por Isabel
Imatge: El Club del Patrón: Rosas de ganchillo
Sant Jordi 2020 serà recordat per tots nosaltres com el més singular que hem viscut mai. El fet de no poder sortir al carrer a gaudir del dia més bonic de l’any, no ens ha d’impedir celebrar aquest Sant Jordi tan «especial» encara que sigui d’una altra manera. 

La llegenda de Sant Jordi narra que aquest dia un cavaller (Sant Jordi) va derrotar al Drac que tenia atemorida a tota la població i que de la sang del drac va brotar una rosa vermella. 

Per nosaltres és la diada en què els nois i les noies es regalen llibres i roses, gaudint dels carrers i de la nouvinguda primavera. Però, aquest any les circumstàncies han truncat moltíssims esdeveniments entre ells Sant Jordi. 

Jo faria un paral·lelisme entre el coronavirus i el Drac lluitant cadascú des de casa contra el temut Drac. Per tant, proposo que tots nosaltres fem coses per commemorar aquest dia. Per exemple: un pa de Sant Jordi, un pastís de Sant Jordi, una rosa de ganxet, un cupcake amb la figura de Sant Jordi... o si sou valents intentar fer un relat per regalar a qui més ens agradi. 

És important mantenir viva l’esperança encara que el camí sigui difícil... Gaudim d’aquest peculiar Sant Jordi que segur recordarem sempre i podrem explicar als nostres néts.


No hay comentarios:

Publicar un comentario