jueves, 2 de abril de 2020

Solidaritat entre veïnes.

Por Tere

Hola a tots, som tres veïnes que estem soles, vivim a la mateixa escala i en el mateix replà; en aquests dies de confinament hem decidit que cada dia faria el menjar una, no vol dir que mengem juntes! Cada dia la prepara una de nosaltres, quan el menjar està a punt, ens truquem per telèfon i cadascuna s'emporta la seva ració a la seva casa. 

És una manera d'estar algun dia sense cuinar ni fregar plats, aprofitant el temps per a llegir, cosir, netejar tranquil·lament els armaris i anar eliminant coses que no necessites, ni uses i que només destorben. 

Avui el menú va ser sopa i després truita, amanida variada i pollastre a la planxa, i per a postres: pomes al forn. Tot boníssim, i sense haver de guisar ni fregar, només el plat el got i el cobert.

Ja us aniré passant els menús, aquest ho ha fet la Fina, demà li toca a la Tere i demà passat a Paca, el que passa és que sempre hi ha alguna que s'anima i fa algun dolç per al berenar, si això dura molt engreixarem.

Que tinguem bons dies i que estigueu tots bé, intentem passar-ho tan bé com sigui possible, hem d'ajudar-nos entre nosaltres, l'amistat i l'harmonia és molt bonica.
 
BON PROFIT.
Tot anirà bé

No hay comentarios:

Publicar un comentario